I am great pastry cook of Bassim Bassam in Cairo. |
Я - известный кондитер Бассим Бассам в Каире. |
I'm going great at school, the Chef compliments me and the class leader tells everyone I'm an excellent pastry cook. |
Я делаю успехи в школе, маэстро хвалит меня, и лидер класса всем твердит, что я отменный кондитер. |
She is an excellent pastry cook. |
Она - отличный кондитер. |
I pastry cook at Bassim Bassam! |
Я кондитер из Бассим Бассам! |
The birth of the Estonian confectionery industry dates back to 1806 when a pastry cook, Lorenz Caviezel, opened a confectionery business in Tallinn at Pikk Street, where the Café Maiasmokk (Sweet Tooth) is located. |
Зарождение эстонской кондитерской индустрии относят к 1806 году, когда кондитер Лоренц Кавиезель открыл собственное дело в Таллине на улице Пикк, где сейчас располагается Café Maiasmokk (с эст. - «Сладкоежка»). |
Inga Cīrule won the silver medal in the contest for title of The Pastry Cook of Latvia of the Year 2006 (September, Riga, Latvia). |
Мастер десертных блюд Инга Цируле заняла второе место в конкурсе за титул Кондитер Латвии 2006 года (сентябрь, Рига, Латвия). |
All year long, our Castle pastry cook is able to daze with sweet and extraordinary delicacies. |
На протяжении всего года кондитер замка сумеет ошеломить Вас сладкими лакомствами с небывалым вкусом. |