The role that fructans play in fructose malabsorption is still under investigation. |
Роль фруктанов в мальабсорбции фруктозы ещё исследуется. |
The ingestion of glucose simultaneously with fructose improves fructose absorption and may prevent the development of symptoms. |
Одновременное употребление фруктозы вместе с глюкозой улучшает усвояемость фруктозы и может предотвратить проявление симптомов мальабсорбции. |
Foods with >3 g of fructose per serving are termed a 'high fructose load' and possibly present a risk of inducing symptoms. |
Употребление более З грамм фруктозы за один приём пищи называется высокой фруктозной нагрузкой и может провоцировать симптомы мальабсорбции. |
Foods that should be avoided by people with fructose malabsorption include: Foods and beverages containing greater than 0.5 g fructose in excess of glucose per 100 g and greater than 0.2 g of fructans per serving should be avoided. |
Продукты, которые следует избегать при мальабсорбции фруктозы: еда и напитки, в которых содержание фруктозы на 100 грамм продукта превышает содержание глюкозы более чем на 0,5 грамм, а также содержащие более 0,2 г фруктанов на приём пищи. |