| I heard if you eat eggplant, the baby comes right out. | Я слышала, что если ты съешь баклажан, то ребенок тут же и появиться. |
| When I'm lucky, it's a cucumber or eggplant. | Если мне повезет, то это огурец или баклажан. |
| Up and at 'em, eggplant. | Тут есть чем заняться, баклажан. |
| It looks kind of like an eggplant what with that color and the way is all swollen up at the end. | Похож на баклажан что с этим цветом и то как это все распухло в конце. |
| And the penguin goes, "He's not an eggplant, he's retarded." | И пингвин говорит: "Он не баклажан, он умственно отсталый." |
| Eggplant's just about ready to be picked. | Баклажан так и просится, чтобы его сорвали. |
| That's right, my little eggplant. | Правильно, мой мелкий баклажан. |
| The 24-bit eggplant will be analyzed. | 24-х битный баклажан будет изучен! |
| Meatball hero, eggplant parmesan. | Фрикадельки, баклажан и пармезан. |
| More of an eggplant I think. | Я бы сказал, баклажан. |
| How is your grilled eggplant? | Как ваш жаренный баклажан? |
| That eggplant was very good. | Этот баклажан был очень хорош. |
| It is like describing how one could bake a delicious wedding cake using only honey, bicarbonate of soda, and raw eggplant. | Это напоминает попытку описать, как можно испечь вкуснейший свадебный торт, используя только мёд, соду и сырой баклажан. |
| Half a turnip, two tablespoons of tofu three taels of wolfberries ten apricots, some slices of oak and eggplant. | Немного репы... две ложки тофу три ягоды "волчьего куста" десяток абрикос... немного коры дуба и баклажан. |
| Shall I set you a place or would it make you feel better to shoot your eggplant? | Положить в тарелку или тебе полегчает, если ты подстрелишь свой баклажан? |
| But it did not taste that eggplant then that was planted from seed we kept years after years. | Но он не имеет вкуса баклажан, которые выращены из семян, сохраненных с прошлого года. |
| I don't know, how's the eggplant parmesan? | Я не знаю, как на счет баклажан с пармезаном? |
| Get ready for some eggplant with mozzarella! | Попробуешь баклажан с моцареллой. |
| I never had eggplant. | Я никогда не пробовал баклажан. |
| Slices of eggplant are first fried in oil and then used as wrapping for stuffing made of tomatoes, herbs and garlic. | Или же биточки из баклажан. Ломтики баклажан обжариваются на масле, а потом в них заворачивают помидоры, зелень и чеснок! |
| What is that? - Kind of an eggplant? | Что это? Цвет баклажан? |