| Hurry, Roquefort, hop aboard the motorcycle. | Бегом, Рокфор, спрячься где-нибудь на мотоцикле. |
| Come on, Roquefort, have some. | Иди сюда, Рокфор, попробуй. |
| Hurry, Roquefort, hop aboard the motorcycle. | Скорее, Рокфор, запрыгивай на мотоцикл. |
| It's called Roquefort, not as strong as gorgonzola though. | Его называют Рокфор, но все же он не такой ядреный, как горогзола. |
| This one's as ripe and runny as a rancid Roquefort. | Зловонный и мокрый, как протухший рокфор. |
| I'm like a particularly pungent roquefort. | Я как выдержанный рокфор. |
| Come on, Roquefort, have some. | Оставьте, Рокфор, присоединяйтесь. |
| I take an Entrecôte with Roquefort. | Антрекот с соусом рокфор. |
| Roquefort is imported from France. | Рокфор привозят из Франции. |
| Good evening, Monsieur Roquefort. | Добрый вечер, мсье Рокфор. |
| Look, there's Roquefort. | Смотрите, это Рокфор. |
| Let me crumbier the Roquefort cheese. | Давай я покрошу туда рокфор. |
| I mean, I'm surprised to see a Roquefort cheese paired with a 2001 Syrah from the Rhone region of France at a dumpster party. | В смысле, я удивлена, увидев на помойной вечеринке сыр Рокфор рядом с вином "Сира" из области реки Роны урожая 2001 года. |
| Because at the lunch where you hired me, we ate roquefort salad - and I went into anaphylactic shock. | Потому что на том обеде, во время которого ты меня и нанял, мы ели салат "Рокфор", и у меня случился анафилактический шок. |
| I don't know it all But it's about a crow with Roquefort cheese in its beak. | Я не помню точно, но там рассказывается о вороне, которая ела рокфор. |
| Won't you join us, Monsieur Roquefort? | Ах да, вы не присоединитесь к нам, Монсеньёр Рокфор? |
| Try the Roquefort Buttermilk. | Попробуй "Рокфор молочный". |
| Like pack rats been gnawing at a hunk of old mouldy Roquefort cheese. | Словно старый заплесневевший "рокфор", обглоданный стаей крыс. |
| Caramelized onions, gooey roquefort, amazing. | Сладкий обжаренный лук, сыр рокфор... Пальчики оближешь! |
| Monchego and goat cheese with good bread and cider are better than Roquefort or Camembert. | Ла-манчский и козий сыр с хорошим хлебом и сидром - ("Манчего".) куда лучше, чем "Камамбер" и "Рокфор". |