The delegation of Romania said that there were scientific studies which showed that a lower moisture content reduces the risk of mouldy and rancid nuts. |
Делегация Румынии отметила, что, согласно результатам научных исследований, более низкое содержание влаги сокращает риск заплесневелости и прогорклости орехов. |
[0.5][1] and [2] as separate tolerances for mouldy (initial proposal from Germany). |
[0,5][1] и [2] в качестве отдельных допусков по заплесневелости (первоначальное предложение Германии). |
The delegation of Germany said that they would prefer lower total tolerances for kernels in Extra Class and for shrunken or shriveled and not sufficiently developed kernels and empty nuts as well as separate tolerances for mouldy. |
Делегация Германии предложила снизить общие допуски для ядер высшего сорта, для усохших или сморщенных, недостаточно развившихся ядер и пустотелых орехов, а также ввести отдельные допуски в отношении заплесневелости. |