| It provides enhanced reduction of taste, odor, and color. | Значительно уменьшает цвет, плохой вкус и запах. |
| Because it absorbs odor. | Потому, что она поглощает запах. |
| The insole consists of three layers where the middle layer absorbs moisture and sweat odor. | Стелька выполнена трехслойной, средний слой которой является абсорбирующим влагу и запах пота. |
| I'm going to go to night school, earn my high school diploma... and get back my Most Improved Odor trophy! | Я пойду в вечернюю школу, получу аттестат и заберу свой приз за запах. |
| The species has a skunk-like odor. | Жуки имеют специфический запах. |
| It has a pleasant odor. | Это имеет приятный аромат. |
| It has a mild, sweet odor. | Аромат - сильный, сладкий. |
| The inflorescence disperses its odor by heating up. | Её аромат утрачивается при нагревании. |
| We have a slight coppery odor. | Нам присущ легкий аромат меди. |
| The taste and odor are slightly farinaceous (similar to freshly ground flour). | Плоды и масло придают изделиям пряный острый вкус, своеобразный пряный аромат. |
| Simon would like to apologize for his odor. | Саймон хочет извиниться за свою вонь. |
| That foul odor is coming from the river. | Эта вонь доносится с реки. |
| Frog's breath will overpower any odor. | Лягушачье дыхание перебьет любую вонь. |
| Odor at magnitude eight. [CREW GAGS] | Вонь на отметке 8. |
| Not only do they have really dense bones, they have thick skin, and body odor that could stop a train. | Мало того, что у них действительно плотные кости, у них толстая кожа и от тела такая вонь, что она может остановить поезд. |
| It has a pleasant odor. | От него хорошо пахнет. |
| It's going to leave a permanent stain and an odor. | Она пахнет и оставляет пятна. |
| There's quite an unpleasant odor. | Кожа отстает от тканей и пахнет. |
| It's because there is a foul odor and I don't want the child to get sick. | Потому что тут пахнет гнилью, и я не хочу, чтобы ребёнка затошнило. |
| The smell has been characterized as a "pungent odor that smells like coriander." | Считается, что гачас готов, когда он «пахнет, как готовое блюдо». |