That's the best ceviche I've ever tasted. |
Лучшее севИче, что я пробовала. |
It is also used in Costa Rica and Panama for Caribbean-styled recipes such as rice and beans, rondón, saus, beef patties, and ceviche. |
Он также используется в Коста-Рике и Панаме для рецептов карибских блюд, таких как рис и бобы, рондон, saus, ямайские пирожки с говядиной и севиче. |
Save your breath for cooling your ceviche. |
Эй, попридержи дыхание, чтобы остудить севиче! |
There is also a variety of cebiche made from different seafood - shrimps, octupi, various sea shells. |
Есть также севиче из всевозможных морепродуктов: креветок, осьминогов, разных ракушек. |
In fact it is one and the same thing, only in cebiche the fish is cut in cubes and tiradito consists of its flat slices - just like in sashimi. |
По сути это одно и то же, только если в севиче рыба режется кубиками, то тирадито состоит из ее плоских ломтиков - как в сашими. |