| The taste is described as "mild to bitter", and the odor "sweet", or reminiscent of camembert cheese. |
Вкус с горчинкой, запах «сладкий», напоминает сыр камамбер. |
| You have to try the Camembert before the Gorgonzola. |
Камамбер надо пробовать перед горгондзолой. |
| They put camembert in his codfish. |
Он, видать, камамбер прямо на треску намазывают. |
| Marie Harel did make Camembert cheese, according to local custom. |
Однако Мари Арель действительно существовала и делала сыры Камамбер в соответствии с местными обычаями. |
| The success of the production of Camembert in the first half of the 19th century was largely due to the descendants of Harel, who considered themselves the only legitimate users of the designation "Camembert". |
Успех производства камамбера в первой половине 19-го века стал коллективным достижением потомков Мари Арель, которые считают себя единственными законными владельцами торгового названия «Камамбер». |