conversion of extractive grain products (starch, protein etc. |
перевод экстрактивных веществ зернопродуктов (крахмал, белок и др. |
It's mainly starch, and starch, when you break it down - what is starch? |
В основном это крахмал, а крахмал, при разложении, что такое крахмал? |
The cultivation of potatoes for starch mainly takes place in Germany, the Netherlands, China, Japan, France, Denmark, and Poland, but also in Sweden, Finland, Austria, the Czech Republic, Ukraine, Canada, and India. |
Картофель на крахмал выращивают в Германии, Нидерландах, Китае, Японии Франции, Дании и Польше, а также в Швеции, Финляндии, Австрии, Чехии, Украине, Канаде и Индии. |
A fine, tasteless powder with "excellent mouth-feel", potato starch provides higher viscosity than wheat and maize starches, and delivers a more tasty product. |
Мельчайший, безвкусный, таящий во рту порошок картофельного крахмала обладает большей вязкостью, чем пшеничный и кукурузный крахмал, а также позволяет создавать более вкусные продукты. |
Starches are broken down quickly by the gastric acids, but this survived quite well in a full stomach. |
Крахмал быстро разрушается желудочным соком, но эта в полном желудке сохранилось неплохо. |