| The kimchi that lady makes is so good. |
Кимчхи, которая делает хозяйка намного лучше. |
| Kimjang means cooking a lot of kimchi for winter |
Кимчан - заготовка кимчхи на зиму |
| The stew is said to be more flavorful if prepared with older kimchi, while fresh kimchi may not bring out a full and rich flavor. |
Это тушёное блюдо, как было сказано раннее, очень пахучее, если приготовлено со старым кимчхи, тогда как свежий кимчхи не даст такого эффекта. |
| Kimchi jjigae is often cooked in Korean homes using older, more fermented and "ripe" kimchi, creating a much stronger taste and containing higher amounts of "good" bacteria (also found in yogurt). |
Кимчхиччигэ часто готовят в корейских домах, в которых используют старый, более подвергшийся брожению «зрелый» кимчхи, создающий сильный устойчивый вкус и содержащий такое количество бактерий, что и в йогурте. |
| Kimchi and yogurt have an attribute that is difficult to make bread with. |
У кимчхи и йогурта есть свойство, из-за которого с ними сложно делать хлеб. |