Witness said that he took one bite of his squab and did a nose dive into his plate. | Свидетели говорят, что он попробовал голубя и погрузился носом в тарелку. |
I'm still learning the spring menu, and the quail with the mushrooms looks a lot like the squab with the artichoke hearts. | Я всё ещё заучиваю весеннее меню, а грибы с куропаткой очень похожи на голубя с артишоками. |
But Ryan said that Felder had the squab. | Но Райан сказал, что Фелдер заказывал голубя. |
Lightweight, are you okay to take over the squab? | Эй, ничтожество, ты сможешь унаследовать этого голубя? |
How much was the smoked squab? | Сколько стоил копченый птенец голубя? |
You've reached the end of your journey, squab. | Ты достиг конца твоего присоединения, салага. |
Take your last breath, squab. | Делай свой последний вдох, салага. |
Say your prayers, squab. | Начинай молиться, салага. |
Squab, come on, a little drink? [gagging] Of me wearing thin | Эй салага, давай же, немного попить? |
He cooks squab, pigeons fall from the sky. | Он готовил голубей, и птицы попадали с неба. |
The same tarragon that he used to cook the squab. | Тот же эстрагон, что он использовал для приготовления голубей. |
These crackles are made of synthetic goose and these giblets come from artificial squab. | Эти хрустики сделаны из искусственного гуся, а печенка - из искусственных голубей. |
You know what a squab is. | Ты знаешь что такое "гуля". |
What is a squab? | Что такое "гуля"? |
Are you going to go squab hunting? | Вы собираетесь охотиться на сквобов? |
Squab season starts tomorrow. | Завтра начинается сезон охоты на сквобов. |
Squab have been commercially raised in North America since the early 1900s. | Коммерческое разведение сквобов начато в Северной Америке с начала 1900-х годов. |
However, squab produced from specially raised utility pigeons continues to grace the menus of American haute cuisine restaurants such as Le Cirque and the French Laundry, and has enjoyed endorsements from some celebrity chefs. | Блюда из сквобов входят в меню американских ресторанов высокой кухни, таких как Le Cirque и The French Laundry, и рекомендуются некоторыми знаменитыми поварами. |